FSP-Photograph

 

 

Steun Alpe d'HuZes!

Wie t/m 1 juni 2017 een bestelling plaatst voor onderstaande postkaart(en), steunt hiermee automatisch de actie Alpe d'HuZes. Voor iedere verkochte kaart doneert FSP-Photography namelijk 1 euro rechtstreeks aan Alpe d'HuZes.

Helpt u mee?
Om te bestellen stuurt u eenvoudig een mailtje aan info@fsp-photography.com. Vermeld uw naam- en adresgegevens en natuurlijk welke kaarten u wilt bestellen.

 
 
 
 
#1
€3,00/st

 

#4
€3,00/st
 
Kaart #2
#2
€3,00/st

 

#5
€3,00/st
 
Kaart #3
#3
€3,00/st

 

#6
€12,50/pakket
 
Bekijk de serie 'Beautiful Weed' om vergrotingen van de fotos te zien!

Alle fotokaarten zijn geprint op professioneel fotopapier (premium glossy, 260gr.) en beschrijfbaar op de achterkant. Ze zijn individueel verpakt en worden geleverd met een gekleurde enveloppe. Prijzen zijn incl. btw, en verzend- /bezorgkosten zijn speciaal voor deze actie gratis (ook naar België)!

Alpe d'HuZes
Alpe d'HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Dit doen we door met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het mogelijke te verleggen. Alpe d'HuZeAlpe d'HuZess is gegrondvest op de absolute overtuiging dat je de grootst mogelijke voldoening bereikt als je je met hart en ziel inzet voor een ander. Ter nagedachtenis aan de mensen die te vroeg aan kanker zijn overleden, ter inspiratie van de mensen die aan het strijden zijn.

Bestel nú: info@fsp-photography.com

 

Find us on Facebook!